Nyt fra Søtorvet

Udendørs restaurant i Silkeborg

Træd ind i din kulinariske baghave

Fra ”Danmarks bedste bøfsandwich” til en af Silkeborgs fineste restauranter. Dit nye lokalområde rummer et væld …

Læs mere →
Golfbane i Silkeborg

Geniale golfoplevelser på Søtorvet

Som ægte golfentusiast får du optimale betingelser i Søtorvets eksklusive boliger. Her bor du tæt på …

Læs mere →
Lejlighed med udsigt

Midt i byens puls

Uanset om du køber eller lejer en lejlighed på Søtorvet, får du byens bedste beliggenhed med …

Læs mere →
Det hyggelige miljø omkring Søtorvet

Ny bypark opføres i Silkeborg

De nye bytårne med ejerboliger og lejeboliger på Søtorvet bliver omgivet af en stor, grøn bypark, …

Læs mere →
Udsigt over Silkeborg

Kom med ind i Søtorvets ejerlejligheder

Måske har du allerede spottet Silkeborgs nye bytårne ud til søen og åen? Den imponerende arkitektur …

Læs mere →
Droneskud af Ny Østre Søbad

Livet ved vandet

Vandudsigt er en selvfølge på Søtorvet. Fra lejlighedernes store altaner og tagterrasser får du et fantastisk …

Læs mere →

JA TAK – JEG VIL GERNE VIDE MERE!
Tilmeld dig her, og få mere information om Søtorvet.

Søtorvet tilbyder trygge rammer for alle aldre, og omfavner byen med alle dens muligheder.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LokalBolig på: Soetorvet@lokalbolig.dk eller 88 44 22 11

Fremtiden er
svanemærket

Søtorvet er svanemærket

Søtorvet er et af de ypperste, certificerede fremtidsprojekter fra AP Pensions hånd. Et svanemærket projekt, som understreger de store, visionære ambitioner om at skabe fremtidens bæredygtige boligbyggeri.

Svanemærket stiller skrappe krav i hele byggeriets livscyklus. Det er en certificering, som kontrollerer mange aspekter under opførelsen af byggeriet, og som dermed også har stor indflydelse på det liv, som efterfølgende skal leves i boligerne. Dette gælder blandt andet krav om lavt energiforbrug, og strenge krav til kemikalierne i de materialer, der benyttes. Derudover skal der være en vis mængde nye, bæredygtige tiltag.

For dem, der skal bo i en svanemærket bolig, er det afgørende punkt det krav, der handler om et godt indeklima. Det er krav til bl.a. ventilation, fugtsikring og afgasning af skadelig kemi med til at sikre. Samtidig skal både byggematerialer og kemiske produkter leve op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Det betyder, at der er krav til alt fra maling og fugemasser til isolering, dampspærrer og gulve.

5 gode grunde

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. Det gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter – og som her også
boliger.

Her får du 5 gode grunde til at kigge efter Svanemærket, når du køber eller lejer en bolig:

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. Det gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter – og som her også boliger. Her får du 5 gode grunde til at kigge efter Svanemærket, når du køber eller lejer en bolig:
Valget af en svanemærket bolig, er også et spørgsmål om samvittighed. Der findes næsten ikke noget så miljøbelastende som at bygge huse, men med Svanemærket, ved du, at bæredygtighed har været i fokus gennem hele byggeprocessen, og faktisk allerede i arkitekternes arbejde. Det betyder blandt andet at eventuelt træ i husets konstruktion stammer fra bæredygtigt forvaltede skove og er lovligt fældet.
De materialer og kemiske produkter, der er brugt til din svanemærkede bolig, lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer – det gælder alt fra maling og fugemasse til isolering og gulve. Denne del ved vi også at de håndværkere som arbejder med materialerne, sætter stor pris på.
Svanemærket stiller også strenge krav om at boligen skal være energieffektiv. Den skal være tæt og godt isoleret, men også små detaljer som de hårde hvidevarer, skal udvælges med øje for et lavt energiforbrug. Dette minimerer boligens klimabelastning over mange år, men det gavner også køberens eller lejerens energiforbrug.
Svanemærket har gennemgået det færdige byggeri, inden du flytter ind, for at sikre at proces, materialer og byggeri lever op til skrappe miljø- og kvalitetskrav. Selve byggearbejdet er også kontrolleret af en uvildig byggesagkyndig for at sikre høj kvalitet og minimere risikoen for klassiske byggefejl. Undervejs føres der logbog over de anvendte materialer så man får et udførligt overblik over hvor de er placeret i bygningen. Dette giver en unik og fremtidig mulighed for at genbruge bygningsdele og materialer ved renovering og eventuel nedrivning. Det vil sige en helt ny måde at tænke cirkulær økonomi ind i moderne byggeri på.