Træd ind i din kulinariske baghave

Fra ”Danmarks bedste bøfsandwich” til en af Silkeborgs fineste restauranter. Dit nye lokalområde rummer et væld af smagsoplevelser, og de findes alle inden for 10 minutter på cykel fra Søtorvets ejer- og lejeboliger. Her får du tre bud på gode middage tæt på Søtorvet.

Som beboer på Søtorvet midt i Silkeborg skal du aldrig gå sulten i seng, for Silkeborgs bedste og største udvalg af restauranter ligger lige foran hoveddøren. Både de hyggelige caféer direkte ud til åens vand på den modsatte side af Søtorvet, og de mange take-away muligheder i området. Du må selv mærke efter, om maven har lyst til en snasket burger eller tapas med vin til.

Bøfsandwich

Danmarks bedste bøfsandwich

Kun 700 meter fra Søtorvet finder du Danmarks bedste bøfsandwich. Ja, du hørte rigtigt, ”Danmarks bedste bøfsandwich” lige rundt om hjørnet. Rygtet om Restaurant Panoramas kæmpe bøfsandwich har spredt sig ud over Silkeborgs grænser til resten af Danmark, og folk kommer langvejs fra for at smage den 250 grams sovsede delikatesse. Sidder du på din nye altan, og får en pludselig lyst til et bundsolidt måltid, skal du absolut lægge vejen forbi Panorama Mad & Vin. Restauranten ligger som en skøn lille oase midt i byen med udsigt til torvet.
Udover den famøse bøfsandwich-tallerken med dertilhørende sovsekande råder spisekortet også over klassisk dansk smørrebrød eller lækre aftenretter fra det franske køkken.

Danmarks bedste bøfsandwich

Højt gastronomisk niveau

Når du ikke selv vil stå for middagen med vennerne i dit køkken-alrum på Søtorvet, kan du bestille bord på en af Silkeborgs kendte restauranter; Restaurant Piaf. Restauranten ligger tæt på Søtorvet, og byder på finere fransk madlavning tilberedt af køkkenchef Marc Nöel, der med sine spanske aner tilføjer et elegant touch til de forskellige menuer på tre, fem eller syv retter.
Restaurant Piaf har modtaget to stjerner i Den Danske Spiseguide.

Hyggelige stunder og dansk design i det gamle rådhus

I Silkeborgs gamle, charmerende rådhusbygning findes en lækker kaffe, vin & tapasbar. Ligesom de andre bud, ligger Drewsens Spisehus også kun en hurtig spadseretur fra Søtorvet.
Drewsens Spisehus emmer af historisk charme. Her kan du nyde en lækker morgenmadstallerken eller en god frokost i stilfulde rammer. Om aftenen bugner spisekortet med delikate tapas-anretninger, der er oplagte at deles om. Husk at nyde et godt glas vin til.
Det historiske hus rummer også en stor Bang og Olufsen butik, hvor du kan snuse rundt og opleve de nyeste, danske designprodukter, inden du drikker en kop kaffe i Spisehuset.

Er det dig, der skal bo midt i Silkeborgs pulserende centrum, men samtidig i en grøn bypark, der inviterer naturen med helt ind i boligerne? Få inspiration til flere oplevelser omkring Søtorvet her.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.