Livet ved vandet

Vandudsigt er en selvfølge på Søtorvet. Fra lejlighedernes store altaner og tagterrasser får du et fantastisk kig ud over Silkeborg Langsø eller Remstrup Å. Boligerne er med andre ord omgivet af vand. Men udover den dejlige rislen fra det levende vandmiljø, får du også kort til Silkeborgs nye, populære badeanlæg; Østre og Vestre Søbad.

Søtorvets boliger passer perfekt ned i fortællingen om Silkeborg som Danmarks Outdoor Hovedstad. Med den attraktive placering ud til både sø og å bliver det let at få adgang til et aktivt udendørsliv i pagt med naturen og med vandet som det bærende element. Dette betyder selvfølgelig masser af kanoture, fiskeri og gåture langs vandet, men også et dagligt udkig fra din altan, hvor vandet er den bærende del af dit udsigtsmaleri.
Som endnu en tilføjelse til det aktive liv ved vandet, har Silkeborg skabt de perfekte rammer for badeture med opførelsen af de to nye badeanlæg Østre og Vestre Søbad.

Badebro ved søen i Silkeborg

Kun for vandhunde
Fra Søtorvet tager det kun 10 minutter at cykle til de nye søbade ved Almind Sø. Her venter de karakteristiske runde badebroer på Søtorvets glade badegæster og tilbyder de perfekte faciliteter til en dejlig dag ved vandet. Ved Vestre Søbad ligger de to runde badebroer i forlængelse af hinanden ude i vandet, mens de ved Østre Søbad ligger ved siden af hinanden.
En god, varm sommerdag bliver komplet med kaffebar, toiletter og et hyggeligt lavvandet børneområde. Pak tasken med en god bog, håndklæde og solcreme og spring på cyklen fra Søtorvet til en dejlig badedag.

Faciliteter ved Ny Østre Søbad

Et koldt gys og en varm sauna
Det er dog ikke kun om sommeren, at de nye søbade lokker vandglade gæster til. Har du mod på at prøve det dejlige boost, som vinterbadning giver, kan du frit benytte søbadene hele året rundt. Der er både opvarmet omklædning, frostsikrede toiletter og sauna, så det kolde dyp kan afsluttes med en dejlig, varm saunatur.

Er du ude på en gåtur i det smukke naturområde, kan du tage et hvil på en af søbadets mange bænke, og nyde den fantastiske udsigt over Almind Sø.

Pause ved søbreden

Fra Søtorvets lejligheder får du glæde af vandet hele året rundt. Nyd det nemme liv i lejlighed med egen bypark og vandudsigt, direkte ud til byens livlige caféliv og butikker.

På Søtorvet kan du både bo til leje i en nybygget lejebolig med altan, eller du kan købe en af de lækre ejerlejligheder med altaner eller tagterrasser. Du kan se hvilke lejligheder, der er ledige her.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.