Brunchhygge med naboerne

Hvornår har du sidst inviteret din nabo på kaffe? Højst sandsynligt aldrig nogensinde, men på Søtorvet i Silkeborg har beboerne valgt at lære deres nye naboer at kende. Det første spadestik til et godt, nyt naboskab blev taget ved et hyggeligt bruncharrangement, og nu har beboerne planer om at samles til endnu flere fællesaktiviteter.

Søndag d. 23. januar mødte Søtorvets beboere talstærkt op for at lære hinanden at kende over morgenkaffen. Det private lokale var booket ind på Hotel Radisson Blu lige ovre på den modsatte bred fra Søtorvet, hvor en stor brunchbuffet stod og ventede. Arrangementet blev indledt med en fortælling om hotellets historie og baggrund, og derefter gik snakken løs mellem beboerne.

Fællesskabet gør det sjovere at bo på Søtorvet

Manden bag det første beboerarrangement hedder Karsten Horup. Han startede med at oprette en fælles Facebookside for alle beboere på Søtorvet, som nu tæller hele 124 medlemmer, for at gøre det lettere at skabe et fælles forum for idéer og sammenhold. Karsten syntes ikke, at det var nok med de tilfældige og kortvarige møder i elevatoren. Det er rart at kende sine naboer godt, for som han selv skriver i gruppens beskrivelse: ”Jo før vi lærer naboer og folk på Søtorvet at kende, jo sjovere bliver det at bo og leve på Søtorvet.”

Og det tyder på, at der er noget om snakken. Det første bruncharrangement har i hvert fald allerede givet beboerne lyst til at skabe flere gode oplevelser sammen. Snakken gik godt hen over bordene, der kom en masse nye idéer op og Karsten Horup glæder sig til at fortsætte arbejdet med at danne et godt fællesskab.
Til foråret skal beboerne ud at bruge byen, hvor blandt andet en sejltur på Hjejlen kunne være en fin mulighed for et hyggeligt fællesarrangement. Med Søtorvets centrale beliggenhed giver det rigtig god mening at komme ud og bruge byen sammen.
Vi glæder os til at følge beboernes nye fællesskab spire, og en opfordring skal lyde herfra; hils på naboen næste gang I møder hinanden.

Måske har du selv lyst til at blive en del af et dejligt fællesskab i Søtorvets boliger, og læse mere om områdets mange muligheder? I så fald kan du finde gode idéer til oplevelser her.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.