Derfor er forældrekøb en god investering

Der er rift om boligerne i Danmark, især i de større byer. Uendelige ventelister, ubeboelige kvadratmeter og urimelige bofæller, kan tage pusten fra enhver. Derfor kan forældrekøb være en god investering, både for dit barn og dig.  

Står dit barn foran en kommende studiestart, og er på udkig efter en central studiebolig i Silkeborg, så kan vi anbefale dig at tage et kig på de mange forskellige lejlighedstyper på Søtorvet, som ligger tæt på uddannelsesinstitutioner, caféer og shopping i bymidten, og hvor man kan gå eller cykle til det hele.

Investering i dit barns liv
Mange unge finder det svært, nærmest umuligt at finde en lejlighed eller værelse i de større studieboliger, der er til at betale med en SU-indkomst. Derfor vælger mange forældre at give en kærkommen håndsrækning, når børnene skal til at flytte hjemmefra og ud at studere. For at have sin egen faste bopæl kan være med til at give en stabilitet, tryghed og ro i hverdagen for dit barn, som i forvejen har nok at tænke på mit sit nye studie. En tryghed er også at finde i en bofælle. En man helt selv vælger og ville kunne nyde at dele hverdagen med. Og netop den tanke er tænkt ind i designet hos Søtorvets studieboliger, der alle er moderne og delevenlige, så dit barn kan slå sig sammen med venner om at skabe en fælles base.

Investering i fremtiden
Udover at investere i dit barns liv, så vil købet af en bolig også fungere som en investering for hele familien på længere sigt. Både i form af andre børn, som ville kunne få glæde af en bolig når de flyver fra reden. Men det kan i den grad også være en investering i fremtiden. Søtorvets studieboliger er placeret i en attraktiv storby fuld af liv og udvikling. Hvilket har stor betydning i forhold til hvor man vælger at investere henne, og for de fleste mennesker er formålet med en investering i fast ejendom, at få flere penge ud af, end de gav i starten når de en dag vælger at sælge boligen.

Levende byliv ved vandet

Hvad investerer du i?
Søtorvets lejeboliger alle svanemærket 1-4 værelseslejligheder med en delevenlig rumfordeling, der gør det nemt at indrette sig med flere studiekammerater på hver sit værelse. Særligt de store 3- og 4-værelses lejligheder har en perfekt værelsesfordeling, hvor man får hvert sit private værelse og deles om et stort køkken-alrum og fælles stue med udgang til altan eller terrasse. Til lejlighederne hører også et stort, fælles badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine/tørretumbler, så man slipper for at lede efter et vaskeri i byen. Derudover har boligerne en perfekt placering midt i Silkeborg, hvor alt man skal bruge enten er i gå eller cykelafstand. 

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.