Bliv klar til jul

Nu er der ikke lang tid til jul og den mest hyggelige tid på året. Vores hjem pyntes op efter alle kunstens regler. Hyggen breder sig. Der er så utrolig mange måder, vi hver især kan gøre vores hjem klar til jul. Stemningsbarometeret kan skrues helt i top med kun få justeringer i indretningen, og så kan du hurtigt komme i julehumør.

På Søtorvet er der ikke kun masser af lys, luft og udsigt til fantastisk natur omkring søen eller åen, men nu er julehyggen også begyndt at sprede sig. Her skal mange nyde julen for første gang. Få her lidt tips og årets juletrends til at skabe din egen julestemning.

Gør din bolig klar til julen med fx både lyskæder, adventskrans og julepynt. Meget julepynt har en fast plads i hjemmet, og noget giver måske særlige minder eller sender en kærlig tanke til en i familien, der ikke er her længere.

I år er tendensen for juleudsmykningen at invitere naturen ind. Farveholdningen er jordfarver, men også grene, kogler og andre naturlige materialer bruges i julehjemmet. En anden helt stor tendens er fokus på bæredygtighed, der bl.a. ses i DIY-projekter af både julepynt og indpakning af alle julegaverne.

Søtorvets naturskønne omgivelser gør det nemt for jer at tage en hyggelig tur ud og samle en kurv fuld af gode sager til en hjemmelavet dekoration, kalenderlys eller dørkrans. Der er masser af oplagte ting fra skovbunden, I kan tage med hjem i lejligheden. Og det bedste er – det er gratis. Hyg jer så med lune æbleskiver og krea-projekter.

Skab masser af stemning med lyskæder
Der er ikke noget som lyskæder, der kan lyse op i mørket og give en helt særlig stemning. De er et sikkert hit alle vegne. Både store og små hjem er fyldt med små kroge, der er perfekte til magiske lys. Du kan også nemt skabe den perfekte julestemning ude på din altan. Vil du både tænke på miljøet og spare på energien, så brug en timer, så lyset ikke brænder i dagtimerne. Det bliver flot at se hele Søtorvet lyse op.

Julepynt skal der til
Alle boliger pyntes i denne tid op til jul. Nogle holder af traditionelle ting i flotte farveholdninger, mens andre er tosset med nisselandskaber og alle børnenes hjemmelavede papirklip. Der findes lige så forskellige slags kalenderlys og adventskranse. Mange nyder at bruge tid på de helt store kreative dekorationer, mens andre holder det helt simpelt med lys i en stage med en lille sløjfe. Der findes mange stilarter, så det er bare at gøre det, der giver dig det rette julehumør. Er I vilde med duften af gran, så tag lidt af naturen med ind og sæt små grantræer i skjulere.

Hvilket slags juletræ?
En anden sikker måde at komme i julehumør på er at have et fint juletræ stående enten inde eller ude på altanen. Heldigvis er der elevator på Søtorvet, så I får let træet med helt op i lejligheden. Juletræer fås i dag i mange forskellige udgaver og størrelser. Det bæredygtige juletræ er den kunstige udgave. Der findes mange naturtro juletræer, der ikke drysser, og som kan bruges igen og igen.

Hvornår og hvor meget træet pyntes, er der også mange traditioner omkring. I mange hjem pyntes træet tidligt efter alle kunstens regler, så man rigtig kan nyde det mere end blot juleaften. I takt med at gaverne kommer på plads, kan de lægges indpakket under træet og også være med til at skabe julestemning.

Glæd dig til masser af julestemning og den fantastiske udsigt fra de nye, indflytningsklare lejligheder på Søtorvet. Kom selv og mærk stemningen. Se her hvornår vi holder Åbent Hus.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.