Kom med ind i Søtorvets ejerlejligheder

Måske har du allerede spottet Silkeborgs nye bytårne ud til søen og åen? Den imponerende arkitektur med fokus på lys og god udsigt hænger perfekt sammen med de lækre detaljer indenfor. Nu kan du få et glimt ind i en af de helt nye ejerlejligheder.

Salget af Søtorvets lejligheder er i fuld gang, og mange af de flotte udkigsboliger er allerede solgt. Vi vil gerne give dig et unikt kig ind i en prøvebolig. Her har stylisterne tryllet med lækkert interiør, for at give den helt rigtige fornemmelse af lejlighedens rummelighed og fantastiske placering. Det er særligt de store panoramavinduer, der lokker med den smukke vandudsigt, som fortjener at komme i fokus, og derfor er indretningen stylet med en særlig respekt for det lys, som strømmer ind alle vegne.

Til at understrege stemningen og det fantastiske dagslys er der valgt en hvid, moderne køkkenløsning med hårde hvidevarer fra Electrolux, der står flot i kontrast til de smukke egetræsgulve, som bringer Silkeborgs smukke natur helt ind i stuen.

Vågn op til udsigt over søen

Soveværelse med vandudsigt

Forestil dig at kunne lægge dig til at sove hver aften med udsigt over Silkeborg Langsø. At kunne se husenes lys spejle sig smukt i søens mørke vand, og få byens rolige aftenstemning med helt ind i soveværelset. I Søtorvets soveværelser går de høje vinduespartier helt ned til gulvet for at sikre dig mest mulig udkig til de naturskønne omgivelser. Der er god plads til at indrette sig med en dobbeltseng og en stor skabsvæg med praktisk opbevaring af tøj, sko og tasker.
Lejlighedens rumfordeling og store værelser er tegnet af arkitekterne fra C. F. Møller med et udpræget ønske om at skabe et komfortabelt liv midt i Silkeborg, hvor der er masser af lys og luft omkring den enkelte lejlighed, og hvor man får følelsen at leve omgivet af vand til alle sider.

Leverummet i ejerlejlighederne i Søtorvet

God plads til hverdagsliv og gæster

Lejlighedens hjerte og omdrejningspunkt er det store køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Det er her, man kan invitere gæster til middage omkring langbordet foran køkkenet, eller have gode snakke i sofaen mens man kigger ud over søen.
Det er også fra køkken-alrummet, at man kan lade dørene stå åbne til den store altan, hvorfra uderummet lokker med sin fantastiske udsigt over vand, grønne trætoppe og byens smukke, gamle huse.

Udsigt over Silkeborg

Book en fremvisning

Søtorvets unikke, bynære placering med vand til alle sider skal selvfølgelig opleves i virkeligheden. Én ting er at se vandudsigten på billeder, noget helt andet er at stå i lejligheden og opleve stuens og værelsernes vinduesmaleri i virkeligheden.
Vi vil meget gerne vise dig Søtorvets eksklusive ejerlejligheder ved en fremvisning. Du kan kontakte os på tlf. 88442211 eller mail: soetorvet@lokalbolig.dk og få mere information om Søtorvets boliger.

Du kan læse meget mere om Søtorvets lejligheder og den naturskønne beliggenhed her.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.