Få din altan i frodig forårsform

Dagene er blevet længere, træer og blomster spirer, og den lune forårssol har for alvor meldt sin ankomst. Forårsrengøringen står for døren – ikke mindst ude, hvor altanmøblerne skal findes frem. Her får du inspiration til, hvordan du får din altan i forårsform.

Måske er du allerede en garvet gartner. Eller måske er det i år, at du for alvor skal have det bedste ud af dine udendørskvadratmeter. Uanset hvad er altanen et rum, hvor du hygger dig – enten alene, eller med dem du holder af. Og du kan gøre dit for, at din altan bliver et dejligt sted at opholde sig.

Altan udsigt udover vandet

Find din indre indretningsarkitekt frem
Start med at lave en plan for, hvordan du bedst udnytter kvadratmeterne. Er det nødvendigt med en flyder, der fylder det hele? Kan siddepladser kombineres med en praktisk kiste til opbevaring? Behøver gulvvasen være stor?

En nem løsning til at spare plads er klapstole og -bord, som du kan folde ud, hvis du fx skal nyde en middag med et køligt glas vin i godt selskab en hyggelig aftenstund.

Mulighederne er mange, og jo bedre du planlægger dit rum, jo bedre bliver resultatet.

Grønt, bedre, bedst
Altanen er dit personlige fristed, der skal invitere til hygge og afslapning. Og hvad skaber den stemning bedre end naturens flor og farver?

Inden du går i gang med at købe ind til din forårsaltan, er der nogle ting, der er værd at overveje.

  1. Vælg planter, der kan tåle mild frost: Forårets nattemperatur kan stadig ramme frysepunktet, så spørg din lokale plantehandel til råds og vælg dine planter med omhu.
  2. Dekorér med friske farver: Farvel til vintermørket, hej til sommersol. Hvad end du har blomster eller planter ophængt på væg eller i altankasser, skaber friske farver et indbydende uderum, hvor du har lyst til at opholde dig.
  3. Skab en nyttehave med friske urter: Spar pladsen i køkkenet. Solens varme og den friske luft sikrer, at dine friske urter lever hele foråret og sommeren. Husk at købe jord, urter og gødning i god kvalitet.

Med ovenstående inspiration kommer din altan i frodig forårsform – og bor du på Søtorvet, har du fra din altan et vidunderligt vue over vandet i Silkeborg Langsø eller Remstrup Å. Så kan forår og sommer bare komme an!

På Søtorvet kan du bo til leje i en nybygget lejebolig med altan, eller købe en lækker ejerlejlighed med altaner eller tagterrasser. Du kan se de ledige lejligheder her

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.