Silkeborgs nye studieboliger

Nej tak, til små og umoderne studieboliger! I Søtorvets delevenlige lejeboliger kan du slå dig sammen med vennerne og få en topmoderne, nybygget lejlighed med en fantastisk placering midt i Silkeborg.
Derudover har alle lejligheder egen altan eller terrasse, så I kan nyde jeres egen lille udeoase til sommer. Velkommen til et lidt federe studieliv på Søtorvet.

Der har været rift om lejeboligerne på Søtorvet, og med en den bynære beliggenhed i hjertet af Silkeborg, kan man godt forstå hypen. De nybyggede, svanemærkede lejeboliger ligger tæt ved Silkeborgs uddannelsesinstitutioner, caféer og shopping i bymidten, og man kan gå eller cykle til det hele.
Står du foran en kommende studiestart, eller er du på udkig efter en central studiebolig i Silkeborg, kan vi anbefale dig at tage et kig på de mange forskellige lejlighedstyper på Søtorvet.

Delevenlige lejligheder midt i Silkeborg
Indrømmet, huslejen er sjældent i den billige ende, når man taler om nybyggede kvalitetsboliger med en central beliggenhed, men er man flere studerende, der slår sig sammen om at dele huslejen, er det absolut muligt at få økonomien til at hænge sammen på SU og måske med et lille studiejob på hånden. Søtorvets lejeboliger er på 1-4 værelser med en delevenlig rumfordeling, der gør det nemt at indrette sig med flere studiekammerater på hver sit værelse. Særligt de store 3- og 4-værelses lejligheder har en perfekt værelsesfordeling, hvor I får hvert jeres private værelse og deles om et stort køkken-alrum og fælles stue med udgang til altan eller terrasse.
Til lejlighederne hører også et stort, fælles badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine/tørretumbler, så I slipper for at lede efter et vaskeri i byen.

Fordelen ved at slå sig sammen med en eller flere roomies er især, at I er fælles om at dele husleje, forsikringer, internet og forbrugsudgifter, men I kan også vælge at dele madbudget for at spare endnu flere penge.
En anden fordel er, at studielivet bliver lidt mere socialt og mindre ensomt, når man bor sammen med andre. Er det første gang, at du skal ud at prøve lejlighedslivet på egen hånd, kan det føles mere trygt at flytte sammen med andre unge, som har lyst til fællesskab med filmaftener, fællesspisning og måske en fredagsbar med studiegruppen. I Søtorvets store opholdsrum er der i hvert fald god plads til at invitere til læsegruppe eller en spontan fest.

Lejlighed med udsigt

Nyd studielivet langs med åen
Det gode studieliv begynder på Søtorvet. Første del af den omkringliggende bypark er allerede blevet indviet, og der er endnu flere fede udespots på vej omkring lejeboligerne. Til sommer kan I nyde solen på de hyggelige gangstier langs med åen, og købe is og kaffe i den nye kaffebar, eller slå jer ned på en af caféerne ovre på den modsatte bred.
Det er planen, at den nye park skal være hele byens samlingssted og et grønt område, som man har lyst til at slå sig ned i på en solskinsdag.
Uanset om du vil invitere vennerne på fredagsøl og drinks på altanen eller i den nye bypark, kan I sammen nyde den fantastiske udsigt til åen på den ene side og Silkeborg Langsø på den anden. Vi glæder os til at se hele Søtorvet vrimle med liv til sommer.

Kom til Åbent Hus på Søtorvet
Har du lyst til at opleve de studievenlige lejeboliger på Søtorvet i virkeligheden, kan du tilmelde dig Åbent Hus, eller booke en fremvisning her.

Du kan også klikke ind og se, hvilke lejeboliger der er ledige her.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.