Geniale golfoplevelser på Søtorvet

Som ægte golfentusiast får du optimale betingelser i Søtorvets eksklusive boliger. Her bor du tæt på Silkeborgs attraktive golfklubber med fri adgang til smuk natur, frisk luft og ikke mindst god motion. Vi guider dig til de tre populære golfsteder på Silkeborgegnen.

Man skulle næsten tro, at Vorherre allerede havde pakket golftasken, da han skabte Silkeborg. Med sit kuperede terræn, sine store skovområder og sine blanke søer er Silkeborg formet som en naturlig golfbane, der giver fantastiske muligheder for sine golfglade indbyggere.

Dette har områdets tre store golfklubber naturligvis øjnet mulighederne i, og som beboer på Søtorvet får du hurtig adgang til Danmarks mest naturskønne baner.

Altan udsigt udover vandet

Silkeborg Ry Golfklub

Danmarks største golfanlæg findes i Silkeborg. I Silkeborg Ry Golfklub kan du nyde den smukke natur helt ud til Gudenåen. Det imponerende mesterskabsanlæg rummer 27 huller fordelt på en 18-hullers bane og en 9-hullers bane, der udnytter den varierede natur til fulde. Slå dig løs mellem fyrreskov, bakker, bunkers og søer i en golfoplevelse, der er lidt udover det sædvanlige. Her får du fuld mulighed for at opleve Silkeborgs kendte naturlandskab, mens du udfordrer dine evner på de grønne plæner.

I den moderne restaurant Café Greenhouse kan du afslutte en god golfdag med en lækker middag med udsigt til solnedgangen, eller tage hurtig take-away med hjem til din lejlighed på Søtorvet.

Himmelbjerg Golf Klub

I det moderne golfanlæg i Himmelbjerg Golf Club kan alle være med. Både de erfarne, og dem der først for nyligt har kastet sig ud i golfens fantastiske verden. Prøv f.eks. den populære Himmelbjergbanen på 18 huller, der følger det udfordrende, kuperede terræn med stejle kløfter og rislende vandløb.

Himmelbjerg Golf Klub råder også over et 2 etagers driving-range, 2 puttinggreens og en lukket træningshal, der gør det muligt at dyrke sin yndlingshobby og holde træningen ved lige hele året rundt.

Afslut en dejlig dag på græs med en kold fadøl på Mulligan’s Pub.

Levende byliv ved vandet

Tollundgaard Golf Park

Den sidste på listen over gode golfsteder nær Søtorvet er Tollundgaard Golf Park, der ligger omkring Bølling Sø.

Den charmerende 9 hullers golfbane ligger naturskønt og helt ugeneret i den grønne natur, omgivet af historiske gravhøje og gamle stendiger. Den 2700 meter lange bane er måske ikke Silkeborgs mest udfordrende, men bestemt en af de smukkeste, og de gamle fortidsminder fra Hærvejen, der løb gennem området, giver en særlig charme, som er værd at opleve.

Tilsammen byder de tre golfklubber på hver deres enestående golfoplevelse i naturen.

Glæd dig til at flytte ind i det komfortable lejlighedsliv på Søtorvet, og få mere tid til at dyrke din yndlingssport.

Du kan se oversigten over ledige boliger på Søtorvet her.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.