Beliggenhed

Højt til himlen
og vand til alle sider

Højt til himlen og vand til alle sider

Vandet og udsigten er en gave til alle Søtorvets beboere. Under placeringen af projektets 8 bygninger har der været fokus på at skabe, plads, lys og god udsigt for alle lejligheder. Enten nyder du udsigten over søens blanke vand, eller også får du udkig til åens bugtende strøm fra din altan. Og netop åens beroligende vand er en naturlig del af livet i Søtorvet. Den grønne promenade og de urbane trappemiljøer virker som bindeled mellem vand og boliger.

Søtorvets grønne oase og samlende uderum er skabt til gåture langs vandet.

Overskrift

Træd direkte ud
i den grønne bypark

Skabelsen af Søtorvet er meget mere end et boligprojekt. Det er også et samspil mellem uderum og privatliv. For foden af de eksklusive lejligheder kan du nyde den rekreative bypark, der danner et naturligt flow af trygge stisystemer, træer og grønne bede mellem de 8 punkthuse. Som beboer styrer du selv vekslen mellem privatliv og fællesskab. I bor sammen i et fælles byhus, en central kerne, hvor I kender hinanden, omkranset af en privat, grøn kantzone, der laver en naturlig overgang til de fælles gangstier. Har du brug for alenetid, nyder du roen og privatlivet på din store altan. Vil du mødes med andre og opleve byen, træder du direkte ud i Silkeborgs nye, samlende bypark med vand, høje træer og solrige opholdssteder.

Danmarks Outdoor
Hovedstad

Silkeborg har slået sig fast som Danmarks Outdoor Hovedstad med et væld af aktiviteter og fede faciliteter. Der bygges nye søbade, mountainbikespor og et nyt, stort trailcenter. Byens fantastiske beliggenhed ud til et af Danmarks absolut smukkeste naturområder har været med til at bringe byen til tops som populært outdoor-mekka. Uanset om du er til kanosejlads med familien, naturskønne vandreture i det bakkede landskab eller sveddryppende mountainbike-ræs i Søhøjlandet. Silkeborg har det hele.
Hvad er du interesseret i?
Genudlejning på eksisterende boliger

Er du interesseret i en bolig som allerede er reserveret/udlejet? Skriv dig op og bliv kontaktet som én af de første så snart den er ledig.

Sidste ledige ejerboliger

Ønsker du mere information på de sidste ledige ejerboliger? Skriv til os og vi kontakter dig.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte LokalBolig på: Soetorvet@lokalbolig.dk eller 88 44 22 11

Fremtiden er
svanemærket

Søtorvet er svanemærket

Søtorvet er et af de ypperste, certificerede fremtidsprojekter fra AP Pensions hånd. Et svanemærket projekt, som understreger de store, visionære ambitioner om at skabe fremtidens boligbyggeri.

Svanemærket stiller skrappe krav i hele byggeriets livscyklus. Det er en certificering, som kontrollerer mange aspekter under opførelsen af byggeriet, og som dermed også har stor indflydelse på det liv, som efterfølgende skal leves i boligerne. Dette gælder blandt andet krav om lavt energiforbrug, og strenge krav til kemikalierne i de materialer der benyttes.

Derudover er der en lang række tiltag, som skal overholdes. For dig, der skal bo i en svanemærket bolig, er det afgørende punkt det krav, der handler om et godt indeklima.

Det gode indeklima bliver sikret med krav til bl.a. ventilation, fugtsikring og afgasning af skadelig kemi. Byggematerialer og kemiske produkter skal ligeledes leve op til skrappe krav hvad angår miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Det betyder, at der er krav til alt fra maling og fugemasser til isolering, dampspærrer og gulve.

 

5 gode grunde

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke. Det gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter, som her også boliger — se miljømærkelicensen her.

Her får du 5 gode grunde til at kigge efter Svanemærket, når du køber eller lejer en bolig:

Når du køber eller lejer en svanemærket bolig, ved du, at du flytter ind i et hjem, der er underlagt strenge certificeringskrav. Svanemærket stiller blandt andet krav til ventilation og fugtsikring, hvilket minimerer de problemer, der ofte kan være i ældre boliger. Der er også krav, som skal forhindre afgasning af skadelig kemi. Det giver en enorm tryghed som beboer at vide, at de ”usynlige” parametre i dit hjem, er i orden.

Valget af en svanemærket bolig hænger i høj grad sammen med en ansvarsfuld og grundig byggeproces. Faktisk er svanemærkningen allerede en vigtig grundsten i arkitekternes indledende arbejde. Det betyder blandt andet at eventuelt træ i husets konstruktion stammer fra bæredygtigt forvaltede skove, og er lovligt fældet.

De materialer og kemiske produkter, der er brugt til din svanemærkede bolig, lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer – det gælder alt fra maling og fugemasse til isolering og gulve. Denne del ved vi også at de håndværkere som arbejder med materialerne, sætter stor pris på.

Svanemærket stiller også strenge krav om at boligen skal være energieffektiv. Den skal være tæt og godt isoleret, men også små detaljer som de hårde hvidevarer, skal udvælges med øje for et lavt energiforbrug. Dette minimerer boligens klimabelastning over mange år, men det gavner også køberens eller lejerens energiforbrug.

Svanemærket har gennemgået det færdige byggeri, inden du flytter ind, for at sikre at proces, materialer og byggeri lever op til skrappe miljø- og kvalitetskrav. Selve byggearbejdet er også kontrolleret af en uvildig byggesagkyndig for at sikre høj kvalitet og minimere risikoen for klassiske byggefejl. Undervejs føres der logbog over de anvendte materialer så man får et udførligt overblik over hvor de er placeret i bygningen. Dette giver en unik og fremtidig mulighed for at genbruge bygningsdele og materialer ved renovering og eventuel nedrivning. Det vil sige en helt ny måde at tænke cirkulær økonomi ind i moderne byggeri på.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.