Midt i byens puls

Uanset om du køber eller lejer en lejlighed på Søtorvet, får du byens bedste beliggenhed med i pakken. Nyd morgenkaffen på en af de mange caféer langs åen, eller gå til torvemarked på kun 5 minutter. Snart flytter butikkerne helt ind for foden af de nye bytårne, og bringer endnu mere liv til det centrale område.

I Søtorvets nybyggede lejligheder er det nemme liv i byen inden for rækkevidde. Her får du dagligvarer og shopping helt tæt på dit hjem, og byens mange muligheder venter lige uden for hoveddøren. Nyd en brunch i solen ud til åens livlige vand, gå en tur gennem den kommende bypark, eller gå videre ind gennem Silkeborgs hyggelige gågader. Der sker altid noget i Silkeborg, og Søtorvet ligger midt i byen.

Du kan finde oversigten over ledige ejerlejligheder og lejeboliger her.

Levende byliv ved vandet

Morgenkaffe ved vandet

Hvordan vil du helst nyde din morgenkaffe? Skal det være på altanen med udsigt over Silkeborg Langsø og de mange, smukke huse på den modsatte bred, eller vil du hellere have den to-go på en hundeluftetur rundt i den grønne bypark? På Søtorvet inviteres naturen helt inden for gennem lejlighedernes store panoramavinduer med skønt kig til vandet, men også i den omkringliggende park, som snor sig rundt om de 8 bytårne, og åbner sig mod Remstrup å. På den modsatte side af åen ligger Silkeborgs populære cafégade med masser af siddepladser direkte ud til det piblende vand. Her finder du f.eks. den hyggelige café Ewald, hvor du kan sidde på et plateau helt ude ved vandkanten og nyde en dejlig frokost og en kold øl i solen, mens du kigger over på din lejlighed på Søtorvet eller de mange kanoer, der sejler forbi.

Søtorvets unikke placering med vand på begge sider, og vandudsigt til alle beboere, kan næsten få dig til at glemme, at du bor midt i byens puls – tæt på alt, hvad byen har at byde på.

Dagligvarer og shopping under din bolig

Søtorvets lejligheder ligger på toppen af et hævet plateau, der nærmest lægger sig som et naturligt tæppe ned over byen. Denne hævelse af terrænet giver plads til en masse butikker og restauranter i bunden af den åbne bypark. Dette betyder både, at der kommer et charmerende udemiljø ved åens bred, hvor det er oplagt at sætte sig og nyde solen på én af de mange bænke langs promenaden, men det betyder også, at du får flere muligheder for shopping lige foran din dør.

Lige nu summer det af liv i bunden af Søtorvet, hvor den kæmpestore Superbrugsen er undervejs. Til efteråret åbner det 2000 m2 store supermarked med stor bagerafdeling og egen slagter- og delikatesseafdeling, der skal gøre det endnu nemmere at være beboer på Søtorvet.

Aften i Silkeborg

Torvedage og late night shopping

Mangler du friske blomster eller lækre råvarer til aftensmaden, kan du på kun 5 minutter gå ind til hyggelige Torvedage på Silkeborgs pulserende torv, hvor børnene kan køre med citytoget, og du kan få alt fra frisk fisk til honning med hjem i bæreposen. Ofte afholder butikkerne også ”Late Night”, hvor det er muligt at shoppe løs helt frem til kl. 22.00.

Alrum i lejlighederne

Oplev Søtorvet indefra

Næste gang du går en tur langs åen eller søerne i Silkeborg, skal du endelig lægge vejen forbi Søtorvet og nyde kigget mod de moderne bytårne. Vil du opleve lejlighederne indefra, og måske teste udsigten fra en af de store altaner, kan du kontakte LokalBolig på: Soetorvet@lokalbolig.dk eller 88 44 22 11.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.