I byen med små og store legebørn

Der har været fuld fart på salget og udlejningen af de tre første bytårne på Søtorvet i Silkeborg. Det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, at området byder på byens bedste placering – tæt på byliv og sjove aktiviteter. Trænger du til en hyggelig fridag med dine børn eller børnebørn, er her to bud på de sjoveste oplevelser nær Søtorvet, der med garanti vil være det rene slaraffenland for små og store legebørn

Kom med ind i dyrenes rige for én dag
Blot en lille gåtur fra Søtorvet i Silkeborg ligger det populære AQUA Akvarium og Dyrepark – et stort, familievenligt oplevelsescenter, der byder børn, forældre og bedsteforældre velkommen i dyrenes verden for én dag. Overalt i AQUA kan I blive klogere på det vilde og naturlige – parken viser nemlig den danske natur, præcis som den er. Forskellen er bare, at I er inviteret med indenfor, der hvor ingen mennesker normalt har adgang – under søens overfladen, ind i grævlingens hule og helt ind i oddernes redekasser.

AQUA har også Nordeuropas eneste ferskvandsakvarium, som er det eneste sted, I kan komme tørskoet til søens bund. Det kan dog ikke garanteres, at I kommer tørskoet fra det meget populære vandlegeplads, “Vandets Kraft”.

Hos AQUA kommer familien aldrig til at kede sig – der er nemlig masser af indendørs- og udendørsoplevelser, og hele fire etager fyldt med fisk, padder, krybdyr, leg og spil. Du kan roligt få fingrene i årskort til hele familien – parken byder nemlig på nye, spændende oplevelser hele året rundt.

Find vej igennem Europas største 3D-labyrint
En lidt anderledes aktivitet, der både er udfordrende og smadderskæg, finder du hos temaparken Labyrinthia kun 10 minutters køretur fra Søtorvet. Som navnet afslører, kan I her gå på opdagelse i labyrinternes verden, og intet mindre end 9 forskellige udendørslabyrinter med forskellige temaer – en god blanding af klassiske envejs-labyrinter og moderne flervejs-labyrinter til enhver aldersgruppe. I bliver måske en lille smule våde i vandlabyrint, mens I nyder synet og duften af de hundredvis af smukke roser på vejen ind mod midten. Labyrinthia kan faktisk også prale af at have Europas største 3D-labyrint, som med garanti vil være et hit hos børn og børnebørn.

Det er muligt at få lidt godt til ganen i parkens café, eller at medbringe jeres egen madkurv, som I kan nyde I det fri eller ved de overdækkede spisepladser. Til de tekniske findes der en Labyrinthia App, der kun gør besøget endnu nemmere. Download den hjemmefra, og gå direkte på opdagelse i parkens udendørs udfordringer, så snart I ankommer. Børnenes flotte diplomer kan også gemmes elektronisk i appen.

Skynd jer en tur forbi Labyrinthia – der er sæsonåbent indtil 26. september 2021.

Er det dig, der skal bo i hjertet af Silkeborg omgivet af byliv, vand og smuk natur? Der er lige åbnet to nye tårne med ejer- og lejeboliger op på Søtorvet i Silkeborg. Se de ledige bolige her

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig vedrørende de sidste ejerboliger

"*" indikerer påkrævede felter

Er du kunde i AP Pension? (sæt kryds)*
Betingelser*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.